Ζήνα Κουτσελίνη: Έβαλε τα κλάματα στην έναρξη της εκπομπής της για την δολοφονία του συνεργάτη της

12.04.2021



Σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής. Χθες συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο γνωστό δημοσιογράφο στο χωριό του στη Δράμα.

Όπως είναι αναμενόμενο, το κλίμα είναι ιδιαίτερο φορτισμένο και στα γραφεία της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", αφού οι συνάδελφοι του Γιώργου Καραϊβάζ σήμερα επέστρεψαν πίσω στη δουλειά με την απουσία του δημοσιογράφου να είναι μεγάλη.

Μάλιστα, η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ξεκίνησε με ένα κοντινό πλάνο στην άδεια πλέον καρέκλα του Γιώργου Καραϊβάζ και τότε η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και είπε με τρεμάμενη φωνή: 

«Καλό μεσημέρι. Δεν ξέρω τι να σας πω. Ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος… “Έλα μώμε Ζήνα”.  Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος. Έγραψα κάποια στιγμή όταν βρήκα τη δύναμη ότι ήταν αδερφός για μένα, για μένα ήταν οικογένεια και όταν την έχασα τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή, εκείνος έβαλε την υπογραφή του με έγκυρο ρεπορτάζ. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε: “είμαστε συνοδοιπόροι”.  Ο Γιώργος Καλλιακμάνης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν έχω ακούσει κάτι. Έτρεξα αμέσως στο γραφείο, δε νομίζω να έμεινα όρθια, γιατί τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι.  Δυστυχώς πήραμε όλους τους αστυνομικούς συντάκτες για να μας επιβεβαιώσουν την είδηση δέκα λεπτά μετά. Γιατί είμαστε σήμερα εδώ; Γιατί αυτί το σαββατοκύριακο πήρα 70.000 μηνύματα, μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου, γιατί ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μην μπορούμε να σταθούμε όρθιους… Ο Γιώργος μας θέλει όρθιους, ο Γιώργος μας θέλει δυνατούς, ο Γιώργος μας παίρνει από το χέρι.»

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




717