Ελένη Μενεγάκη: Ο πιθανός τίτλος της νέας της εκπομπής και το συμβόλαιο που έκανε με το Mega

10.04.2021



Στην τηλεόραση θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη μετά από έναν χρόνο απουσίας. Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια θα επικοινωνεί με τους τηλεθεατές καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Το πρωί της Πέμπτης, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως η Ελένη Μενεγάκη πλέον ανήκει στο δυναμικό του.

Μάλιστα, στην εν λόγω ανακοίνωση δεν έγινε σαφές για το τι εκπομπή θα κάνει, σε ποια ζώνη θα είναι, τι όνομα θα έχει αλλά ούτε έγιναν γνωστές λεπτομέρειες που αφορούσαν το συμβόλαιο. Το πρωί του Σαββάτου, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Mega είχαν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα.

Ακόμη, ανέφερε πως το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είναι κλειστό τριετές με όρους που εξασφαλίζουν όσα η ίδια επιθυμεί, αναφορικά με το περιεχόμενο και τους συνεργάτες της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εκπομπή θα βγαίνει από τα στούντιο της Fos Productions, ενώ όσον αφορά τον τίτλο πιθανόν να είναι «Ελένη μου». Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν.

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




808