Νικόλας Βαρθακούρης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιού Πάριου-Αλιμπέρτη "Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές"

08.04.2021Ότι παραλίγο να χάσει τρεις φορές την ζωή του αποκάλυψε ο Νικόλας Βαρθακούρης ή κατά κόσμον Good Job Nicky σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town, ενώ συγκλόνισε μιλώντας για τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν

Πώς ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού;
Πριν από τρία χρόνια πέρασα την πρώτη μου κρίση πανικού. Από την εφηβεία μου και μετά είχα κάποιες αλλεργίες που ήταν σοβαρές. Έχω πάει να πεθάνω τρεις φορές. Την πρώτη φορά που με έπιασε δεν ξέραμε καν ότι είμαι αλλεργικός και έπρεπε να τρέξουμε αμέσως στο νοσοκομείο. Αυτή η ιστορία με στιγμά­τισε. Πριν από τρία χρόνια λοιπόν, ήμουν βράδυ μέσα στο αμάξι, επέστρεφα στο σπίτι από κάπου μακριά. Δεν άκουγα μουσική, είχε απόλυτη ησυχία, άκουγα μόνο τον μονότονο ήχο του αυτοκινήτου και έβλεπα τα φώτα της Αττικής Οδού.
Ασυνείδητα άρχισα να λέω στον εαυτό μου «θα πε­θάνεις, θα πεθάνεις». Και σκέφτηκα παράλληλα ότι μπορεί να πάθω το ίδιο αλλεργικό σοκ. Μούδιασαν τα πόδια μου, ζαλίστηκα, ένιωσα ότι όλο το βάρος του κόσμου πιέζει τα αυτιά μου, το κεφάλι μου. Νόμιζα ότι παθαίνω και αλλεργικό σοκ, χωρίς όμως να παθαίνω. Έφτασα στο σπίτι, το είπα στη μάνα μου και με ηρέμησε. Έπειτα, βλακεία μου, άρχισα να το εκλογικεύω. Είπα στον εαυτό μου «εντά­ξει, δεν ήταν τίποτα». Έπειτα από δυο εβδομάδες έπρεπε να φύγω για την Ολλανδία. Για δύο εβδομάδες έλεγα από μέσα μου «έλα, δεν θα πάθεις τίποτα, σιγά μην πάθεις ξανά κρίση πανικού». Με το που μπήκα στο αεροπλάνο, 3 ώρες και 40 λεπτά, ήμουν σε κρίση πανικού. Μόνος μου. Πίστευα ότι θα πεθάνω. Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε ζωή αυτό το πράγμα και δεν με άφηνε. Προσπα­θούσα να βρω πράγματα που δεν με βγάζουν από το comfort zone για να νιώσω καλύτερα. Ευτυχώς, έχει πολύ καιρό να με πιάσει ξανά. Έχω ξεπεράσει πλέον τις κρίσεις πανικού και περνάω απλώς κάποιες κρίσεις άγχους.

Μπήκες στη διαδικασία να ζητήσεις βοήθεια;
Δεν ήθελα με τίποτα να πάρω κάποιο φάρμακο ή αγωγή. Ξεκίνησα ομοιοπαθητική και κάνω μέχρι και σήμερα. Μιλάω και με έναν ψυχο­λόγο, ώστε να μπορέσω να κοντρολάρω τα συναισθήματα μου. Μια κρίση πανικού είναι στην ουσία νευρολογική. Είναι μια αντίδραση που δεν πρέπει να αποβάλω, αλλά να την αποδεχτώ. Προσπαθώ να μάθω πώς να τη διαχειρίζομαι, πώς να δεχτώ τον εαυτό μου με αυτό.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΛουκία Κυριάκου: H νέα της συλλογή με μαγιό που μας ενθουσίασε!

Βaseball hat: To πιο δυνατό αξεσουάρ της φετινής σεζόν! Δείτε προτάσεις Διάβασε περισσότερα

3 casual looks με στυλ από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου Διάβασε περισσότερα

Xρωματίστε τις μέρες σας με την νέα συλλογή της Fullah Sugah! Tο μωβ είναι το νέο fashion trend Διάβασε περισσότερα
867