Οι Έλληνες ηθοποιοί στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη – Οι αντιδράσεις τους μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

02.03.2021



Τα πυρά του κατά του Γιώργου Καπουτζίδη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα από ανακοίνωση που έστειλε στα Μέσα, χθες 1η Μαρτίου. Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη – ο οποίος έχει προφυλακιστεί στις φυλακές της Τρίπολης με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή – υποστήριξε ότι τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε ενέργειες, προκειμένου να προασπίσει τη νομική και προσωπική του αξιοπρέπεια. 

Ένα από τα πρόσωπα που σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια έθιξαν την αξιοπρέπειά του είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του ποινικολόγου σχετικά με τους “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους” στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, είχε κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Intagram, γράφοντας: “Ο μόνος δρόμος για την προσωπική ευτυχία και ισορροπία είναι όχι η ιδιαιτερότητα, αλλά η φυσιολογικότητα στην ερωτική μας ζωή με τον ρομαντικό έρωτα και την αγάπη για το άλλο φύλο”.

Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε επίθεση στον Γιώργου Καπουτζίδη, υποστηρίζοντας: “Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια“.

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Μαρτίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, απαντώντας στον Αλέξη Κούγια και τις δηλώσεις του: “Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα. Έχω ζήσει τρεις όμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας. Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια.

Είμαι έτοιμος να πάω στα δικαστήρια με τον Κούγια. Είμαι πάρα πολύ προετοιμασμένος για αυτό, έχω μιλήσει και εγώ με δικηγόρο και είμαι έτοιμος και αν χρειαστεί να πάμε στα δικαστήρια, ας πάμε στα δικαστήρια. Σήμερα ο μπαμπάς μου γίνεται 90 χρόνων, είναι τα γενέθλιά του. Θέλω να του στείλω όλη μου την αγάπη, γιατί ο μπαμπάς μου είναι πολύ περήφανος για μένα. Τώρα έχω φτάσει στο σημείο να βλέπω την περηφάνια στα μάτια του. Ήρθα εδώ, γιατί δεν είμαι πρότυπο, ο πατέρας μου όμως είναι. Μακάρι κάποιος πατέρας να κοιτάξει το γκέι παιδί του όπως κοιτάζει ο πατέρας μου εμένα, με υπερηφάνεια“.

Σύσσωμοι οι ηθοποιοί της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη και με αναρτήσεις τους στα social media τον υποστήριξαν στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ αυτών η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε στην παρακάτω γκαλερί τις αναρτήσεις τους
tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3240