Μόλις γέννησε γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: Ήρθε στον κόσμο η κόρη της (βίντεο και φωτο)

01.03.2021



Από τις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας 1η Μαρτίου, η γνωστή τραγουδίστρια και ο μετρ των επιτυχιών, «έγραψαν» από κοινού, το μεγαλύτερο «σουξέ» της ζωής τους, κρατώντας στην αγκαλιά τους, την μονάκριβη κόρη τους.

Ο λόγος για τη Μαρία Τσοπέη, που έγινε μανούλα πριν από λίγες ώρες, ολοκληρώνοντας τον μεγάλο έρωτά της, με τον Γιάννη Μαλλιά, ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρίας G Music, αλλά και δημιουργό επιτυχημένων τραγουδιών, που έχουν ερμηνεύσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.

Η δεσποινίς Μαλλιά, γεννήθηκε ζυγίζοντας 3 κιλά, χαίρει άκρας υγείας ενώ το δωμάτιο του μαιευτηρίου της Θεσσαλονίκης, έχει «πλημμυρίσει» με αγάπη, ευτυχία, ευχές και δώρα, από φίλους και συγγενείς.

Το όνομα που θα της δώσουν οι γονείς της, είναι Αναστασία-Μαρία! Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Μαλλιάς, λίγη ώρα μετά τη γέννηση της κόρης του, ανάρτησε συγκινημένος ένα βίντεο στα social media, θέλοντας να μοιραστεί δημόσια, την ευλογία που νιώθει αλλά και τα συναισθήματά του για τη Μαρία Τσοπέη, που του έκανε το πιο όμορφο δώρο, το μεγαλύτερο σουξέ της ζωής του.

www.gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2820