Παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

22.02.2021Μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή βιώνει ένα πολύ ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι που γνωρίζουμε τηλεοπτικά. Ο λόγος για τον Ευτύχη Μπλέτσα, η εκπομπή του οποίου “Happy Traveler” προβάλλεται κάθε Σάββατο, στις 14:30 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και τη σύντροφό του, Ηλέκτρα Αστέρη, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν στη ζωή το δεύτερο μωράκι τους. 

Η όμορφη ανακοίνωση ήρθε από το instagram του αγαπημένου παρουσιαστή με σχόλιο της συντρόφου του. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά την ανάρτηση και το σχόλιο που "πρόδωσε" το μυστικό τους: 

“Fun fact: Το #happytraveller το ξεκινήσαμε επαγγελματικά με την @electra_asteri το καλοκαίρι του 2015 αλλά σαν concept γεννήθηκε το 2012 όταν γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε ταξιδεύουμε μαζί και να φτιάχνουμε travel vlogs. Στο κανάλι όμως μας στο YouTube υπάρχουν και πολλά ταξιδιωτικά βίντεο από νωρίτερα. Πχ το ταξίδι Φίτζι και η Αριζόνα το 2008 και η Νότια Αφρική το 2009. (Κάποια από αυτά τα ταξίδια μεταδόθηκαν τηλεοπτικά σε κάποια μικρότερα κανάλια). 

Ουσιαστικά όταν τελειωσε ή Κουζίνα της μαμάς το 2008 τότε άρχισαν τα  travel vlogs δικής μας παραγωγής που μετεξελιχθηκαν σε @happytravellergr

Ποια είναι τα points από ολο αυτό το κατεβατό:

  1. Χωρίς την καίρια συνδρομή της Ηλέκτρας στο στήσιμο του Project δε θα μπορούσε να έχει την εξέλιξη που είχε. Μπορεί να μην φαίνεται αλλά χωρίς αυτήν happy Traveller δε θα υπήρχε.
  2. Κλείσαμε 13 χρόνια με αυτήν την ταξιδιωτική εκπομπή από τπ πολύ ξεκίνημα μέχρι σήμερα. Μετρώντας 220 επεισόδια στον ΣΚΑΙ από το 2015 ως σημερα και χοντρικά αλλά περίπου 150 πιο πριν στο κανάλι μας στο YouTube.

Το ερώτημα τώρα είναι αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους δύο επόμενους στόχους μας:

  1. Να έχουμε κάνει επεισοδιο σε όλους τους νόμους της Ελλάδας και
  2. να έχουμε επισκεφθεί με την εκπομπή 100 χώρες του κόσμου.

Τώρα είμαστε στις 75 και 45 νόμους. Τι λέτε; το χουμε; Εγώ λέω πως με τη δική σας στήριξη το χουμε!”, έγραψε ο Ευτύχης Μπλέτσας στην ανάρτησή του, με τη σύντροφό του να γράφει σε σχόλιο:  “Και εγώ έτσι λέω αγάπη μου. Ότι το έχουμε. Έχουμε έναν παραπάνω λόγο”.

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΤα σύνολα που θα σας φτιάξουν την διάθεση εν μέσω καραντίνας με την υπογραφή της Μαρίας Κκούνου

Μπορεί η ζωή μας τον τελευταίο ένα χρόνο να έχει έρθει «τούμπα», ωστόσο κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς σαν γυναίκες για να αλλάξουμε τη διάθεση μας. Διάβασε περισσότερα

Τι θα φορέσεις του Αγίου Βαλεντίνου; Οι celebrities μας δίνουν ιδέες με τα outfit τους Διάβασε περισσότερα

Ήβη Αδάμου: Η πιο τολμηρή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! Έγινε εντελώς ξανθιά! Διάβασε περισσότερα

5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε Διάβασε περισσότερα


357