Σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του

27.01.2021



Ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης έκανε δύο μεγάλες αποκαλύψεις για το πολυσυζητημένο Survivor. Μια απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως, μετά το χθεσινό (25/01) επεισοδιακό συμβούλιου του νησιού με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καλλίδη!

Ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης απάντησε στο εάν η παραγωγή δίνει επιπλέον φαγητό στους παίκτες του Survivor.

Οι κατηγορίες του Τριαντάφυλλου και γενικά της κόκκινης ομάδας προς το πρόσωπο του Πάνου Καλλίδη για κλεμμένο λάδι έφεραν τον τραγουδιστή σε έξαλλη κατάσταση. Τέτοια που μετά το τέλος του συμβουλίου ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor! Μάλιστα ο Πάνος Καλλίδης ήταν σε τόσο τραγική ψυχολογική κατάσταση που δεν άλλαζε άποψη και για να ηρεμήσει η παραγωγή τον άφησε να πάρει τηλέφωνο την σύζυγό του.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και συγκεκριμένα από τον Πάνο Αργιαννίδη, γνωστό και ως «Μάνατζερ Ράγκμπι» που ήταν καλεσμένος. Μια αποκάλυψη που εφόσον ισχύει μιλάμε για σκάνδαλο αφού καταρρίπτει τόσο το έπαθλο επικοινωνίας, όσο και τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε ότι η παραγωγή δίνει επιπλέον φαγητό στους παίκτες του Survivor και γενικά είναι ευέλικτη σε διάφορα θέματα. Δήλωσε χαρακτηριστικά «Σίγουρα δίνονται κάποιες βιταμίνες στα παιδιά γιατί δεν θέλουν να πάθουν κάτι οι παίκτες. Συνοδεύεται με φρούτα ή κάτι άλλο το οποίο δεν είναι σίγουρα κάτι που τρως στο σπίτι σου. Αλλά σίγουρα τους δίνουν κάτι γιατί οι παίκτες έχουν υπογράψει και ασφάλεια ζωής, δεν μπορούν να πάθουν κάτι. Επίσης πριν από τα αγωνίσματα οι παίκτες τρώνε μπανάνα, ή αβοκάντο ή κάποιο ρόφημα»

https://www.reader.gr/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


792