Κατερίνα Γερονικολού: Νέα βόμβα κατά του Γιώργου Κιμούλη "Με φόβισες. Δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις"

26.01.2021



Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την σοβαρή καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη περί ψυχολογικής, λεκτικής και σωματικής βίας, η Κατερίνα Γερονικολού έβαλε νέα βόμβα

"Ανεβάζοντας" μία φωτογραφία από παράσταση στην οποία συνεργαζόταν με τον γνωστό ηθοποιό (ο οποίος είναι και ο μοναδικός άνδρας στην εν λόγω αφίσα), κάνει λόγο για εργασιακό εκφοβισμό, χωρίς να τον κατονομάζει, αλλά "φωτογραφίζοντάς" τον.

"Με φόβισες. Με τρόμαξες...Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη "συνεργασία" μας" αναφέρει χαρακτηριστικά η κα. Γερονικολού.


"Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος" προσθέτει η νεαρή ηθοποιός, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τη Ζέτα Δούκα.

"@zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα. Ως εδώ όμως." καταλήγει η Κατερίνα Γερονικολού.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1298