Η νονά Ελένη Μενεγάκη: Δες την κούκλα 27χρονη βαφτισιμιά της (pics)

26.01.2021



Η Σοφία Κοντολάζου είναι κόρη του τραγουδιστή Δημήτρη Κοντολάζου και της Καρολίνας Στάμου - η οποία έχει ασχοληθεί επίσης με το τραγούδι. Στην περίπτωση της Σοφίας Κοντολάζου λοιπόν υπάρχει ξεκάθαρα το καλλιτεχνικό μικρόβιο. Σε αυτό, να προσθέσεις και το γεγονός πως έχει και πνευματική μητέρα την Ελένη Μενεγάκη! Η 27χρονη κοπέλα δεν θα μπορέσει λοιπόν να γλιτώσει από τα φώτα της δημοσιότητας κι έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να πετύχει τα όνειρά της.

Η βαφτισιμιά της Ελένης Μενεγάκη ασχολείται με το τραγούδι, ωστόσο λατρεύει και την ψυχολογία. Το γεγονός πως είναι πολύ όμορφη και πως γράφει στο φακό όμως, ίσως την οδηγήσει κάποια στιγμή στην τηλεόραση και να ακολουθήσει τα βήματα της νονάς της.

Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια έχει και άλλα βαφτιστήρια. Το 2008, στη Βραυρώνα, βάφτισε τον Ευθύμη, τον πρωτότοκο γιο του Κωνσταντή Σπυρόπουλου και της Ελμίνας Κοπελούζου, ενώ οχτώ χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2012, στο Μοναστήρι της Παναχράντου στην Άνδρο βάφτισε τη Μελίνα, ανιψιά του Μάκη Παντζόπουλου.

missbloom.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5429