Παίκτρια του Survivor μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην 32η εβδομάδα

25.01.2021



Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το γάμο της η πρώην παίκτρια του Survivor ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά. Και μπορεί να κράτησε την εγκυμοσύνη της μυστική για αρκετούς μήνες, όμως, πλέον δημοσιεύει φωτογραφίες δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και πόσο απολαμβάνει την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η Ελισαβετ Δοβλιατίδου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Παλαιά Φώκαια με τον Αντώνη Γαλάτη και έχοντας στο πλευρό της μόνο λίγους φίλους και συγγενείς, εξαιτίας του κορονοϊου, που δεν επιτρέπει τις μεγάλες συγκεντρώσεις και συναθροίσεις.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας την κοιλίτσα της στην 32η εβδομάδα της κύησης, εντυπωσιάζοντάς μας. Βλέπετε, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετά μεγάλες κοιλίτσες στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και τούτη εδώ καθόλου δεν μαρτυρά ότι απομένουν μόνο 8 περίπου εβδομάδες μέχρι τη γέννηση του μωρού.

"Miracle #32weekspregnant #pregnancy#pregnantbelly#pregnatstyle¨" Μάλιστα τα σχόλια αρκετών διαδικτυακών της φίλων, όπως της Μάρας Δαρμουσλή, εστίασε την μικρή της κοιλίτσα. "Πού είναι η κοιλιά σου;;!!Θα μας τρελανεις;;!!??", έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του μοντέλου.

Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery που ακολουθεί
mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3720