Eλίζαμπεθ Ελέτσι: Μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα Οι πρώτες δηλωσεις και το παράπονο για την αδικία

24.01.2021



Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έφτασε στην Ελλάδα και το gossip-tv ήταν στο αεροδρόμιο για να την υποδεχτεί! Το ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο ήταν πολύωρο, κουραστικό και η ίδια ταλαιπωρημένη και εμφανώς αδυνατισμένη εξαιτίας της πείνας που είχε να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι, επέστρεψε στην Ελλάδα, το μεσημέρι της Κυριακής (24/1).

Οι φήμες για την επανένταξή της στο ριάλιτι επιβίωση δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς η Ελίζαμπεθ Ελέτσι επέστρεψε οριστικά στη χώρα μας. Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν δημοσιογράφοι για να την υποδεχτούν και να εξασφαλίσουν μια δήλωση της δημοσιογράφου και επιχειρηματία που προκάλεσε αίσθηση με την συμμετοχή της και τον εκρηκτικό χαρακτήρα της στο παιχνίδι.

Η Ελίζαμπεθ αν και καταβεβλημένη, υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους χαμογελαστή αλλά αρκέστηκε σε απειροελάχιστες δηλώσεις. Συγκεκριμένα είπε “δεν περίμενα να φύγω το αγάπησα το survivor. Βεβαίως και υπάρχουν κλίκες που με έβγαλαν εκτός παιχνιδιού.”. Στην ερώτηση που της έκαναν οι δημοσιογράφοι εάν θα ξαναγυρίσει το παιχνίδι απάντησε: “Δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσω”.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4637