Κατερίνα Καινούργιου: Εγκυος η παρουσιάστρια; Πώς προδόθηκε!

23.01.2021



Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη και συχνά πυκνά αναφέρεται σε θέματα γάμου με τελευταία αναφορά στο νυφικό όπου σύμφωνα με δήλωσή της θέλει να φορέσει δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Την ίδια ώρα φήμες κυκλοφορούν για πιθανή εγκυμοσύνη της. Ετσι το πρωί της Παρασκευής σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα στην παρουσιάστρια on air έδωσε νέα τροφή για σχόλια.Οταν η Κατερίνα Καινούργιου είπε ενώ ήταν ζωντανά στην εκπομπή της ότι "μου ήρθε ένα μήνυμα και με συγκίνησε, εγώ μάλλον είμαι πολύ ευσυγκίνητη τώρα. Μου είπε κάτι πολύ όμορφο τώρα, είμαι λίγο ευσυγκίνητη τώρα τελευταία" ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε... πως "όλες οι γυναίκες στην κατάσταση σου".

Μάλιστα το σχόλιο έπαιξε σε... υπότιτλο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι". "Να ζήσουμε όλοι, μπράβο Κατερίνα", αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δεν είναι τυχαίο όπως φαίνεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή της με αδιαθεσία. Λίγες ημέρες μετά αισθάνθηκε ζάλη στην ενότητα της μαγειρικής. "Η πρασόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά", είπε. "Μη βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς", της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με εκείνη χαμογελώντας να λέει: "Όχι όντως έχω ζαλάδες".

https://www.thetoc.gr/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


756