Μαγγίρα: Η κόρη μου ήρθε κλαίγοντας και μου είπε “με φωνάζουν μαύρη"

21.01.2021



Η Ματθίλδη Μαγγίρα υπήρξε παντρεμένη με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ από το 2003 έως και το 2011 και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Λήδα.

Η καλλιτέχνιδα με το αστείρευτο χιούμορ και το πηγαίο ταλέντο έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της και στηρίζει τις αποφάσεις της, όπως ακριβώς συνέβη και όταν της είπε ότι θέλει να πάει να ζήσει με τον πατέρα της στην Αμερική.

«Έσπασε η καρδιά μου όταν η κόρη μου στα 15 ζήτησε να πάει στην Αμερική. Ήξερα το λόγο που ήθελε να πάει, είχε την ανάγκη να δημιουργήσει και να χτίσει σχέση με τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν μία σχέση σε επίπεδο τουριστικό, όταν ερχόταν τα καλοκαίρια», είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Ένας ακόμα λόγος που ήθελε να φύγει μακριά από την Ελλάδα ήταν και το bullying που δέχτηκε στο σχολείο από καθηγητές και μαθητές. «Και με τα σχολεία εδώ δεν της άρεσε, δέχθηκε bullying στο δημοτικό, της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω “παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; «Θα πας και θα πεις στο παιδάκι να πει στη μαμά του να το πάει σε έναν οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία», της είπα. Αυτή ήταν η δική μου αντιμετώπιση. Μετά, στο γυμνάσιο ήρθε από καθηγητές. Σ’ ένα μάθημα πήγε απ’ το 17 στο 15, ζήτησα τον λόγο από τον καθηγητή. Του εξήγησα ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και ο καθηγητής μου είπε πως αυτά δεν υπάρχουν και είναι στο μυαλό μας, δεν υπάρχει δυσλεξία και λοιπά, και μου είπε ότι ίσως είναι καλύτερα να πάρω το παιδί από το μουσικό σχολείο και να το πάω σε ένα συμβατικό. Πήγα στον διευθυντή. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Μετά ο καθηγητής άλλαξε συμπεριφορά».

Σήμερα, η Λήδα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, νοίκιασε σπίτι κοντά στη μαμά της με την οποία είναι πολύ «δεμένη» και προς το παρόν, θα ζήσει εδώ.

Πηγή: star.gr

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




646