Γιώργος Χρανιώτης: Ο γιος του ξεκαρδίζεται στα γέλια - Το απίθανο βίντεο

21.01.2021



Η πατρότητα άλλαξε ριζικά τον Γιώργο Χρανιώτη. Είναι ξεκάθαρα ένας χαζομπαμπάς και τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον μικροσκοπικό του γιο, που μάλιστα τώρα τελευταία βγάζει κραυγές, φωνές και ξεκαρδίζεται στα γέλια κάνοντας τους γονείς του χαρούμενους και περήφανους.

Πριν μερικές ημέρες ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με τον μικρούλι τη στιγμή που ξεκαρδίζεται στα γέλια και εμείς πραγματικά δεν χορταίνουμε να τον ακούμε.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, το το γέλιο, βοηθάει στην ανάπτυξή του μωρού, αφού με διάφορα παιχνίδια μαθαίνει να κατανοεί πώς λειτουργούν τα πράγματα γύρω του και τι πραγματικά είναι αστείο.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι όταν ένα μωρό κοιτάει τους γονείς του να χαμογελούν, το νευρικό του σύστημα ερεθίζεται από ευχαρίστηση, οι χτύποι της καρδιάς του ανεβαίνουν και απελευθερώνονται ουσίες που το κάνουν να νιώθει καλά, αλλά βοηθούν και το μέρος του εγκεφάλου του που είναι υπεύθυνο για την κοινωνική του ανάπτυξη. Επιπλέον βάζει σε λειτουργία περισσότερους από 300 μύες στο πρόσωπο, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια.

Αυτό φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Χρανιώτης και με μια του μόνο κίνηση καταφέρνει τον γιο του να ξεκαρδιστεί στα γέλια, βγάζοντας υπέροχους ήχους που μπορούν να σου φτιάξουν τη μέρα σε χρόνο dt.

"Μεσημεριανοί παιδικοί ήχοι: Ο κούκλος μου να..." ακούγεται να λέει στο βίντεο σηκώνοντας τον μικρό στην αγκαλιά του, κάνοντάς τον να γελάει.

"Το γέλιο είναι η πολυτιμότερη πηγή ζωής και ενέργειας στον κόσμο. Το γέλιο σου είναι η ωραιότερη μουσική του πλανήτη ,είναι το μεγαλύτερο δώρο για τα αυτιά και την ψυχή μου. Σ ευχαριστώ λιλιπούτειε μουσικέ μου!!! #music #baby #laughing #babylauging #therapy #daddy #son", σχολίασε και αμέσως τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο Γιώργος Χρανιώτης είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου αποκαλύπτοντας: «Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι. Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα!».

Στη gallery ακολουθούν μερικά υπέροχα στιγμιότυπα που δείχνουν πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Πηγή: mothersblog.gr/





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1723