GNTM: Η εγκυμονούσα Μαριάννα Παινέση έκανε ράστα τα μαλλιά της και μας συστήνει πρώτη φορά το συντροφο της

20.01.2021



Η Μαριάννα Παινέση έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model 2. Το όμορφο μοντέλο εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές, αφού κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κατακτήσει την 3η θέση.

Μάλιστα, η Μαριάννα Παινέση σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.Το νεαρό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” για τον ερχομό της κορούλας της, αλλά μας σύστησε και τον σύντροφό της, Προκόπη, ο οποίος είναι γυμναστής.  Ο σύντροφος της Μαριάννας Παινέση αποκάλυψε μάλιστα, πως έμαθε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

«Ήξερα ότι θα πάει στο γιατρό για εξετάσεις και την ώρα που με πήρε ήμουν πάνω στην μηχανή. Λέω: “Κάτσε στην άκρη, σβήσε, βάλε stand και απάντα στο τηλέφωνο”. Παθαίνω ένα σοκ στην αρχή, αλλά μετά ήταν… Ευχάριστος ο ερχομός, αλλαγή στην ζωή και στην καθημερινότητα, αλλά θα ήμουν εκεί δίπλα της, βράχος της, προσπαθώντας και οικονομικά και ψυχολογικά και συναισθηματικά να την στηρίζω.»

Αξίζει να σημειωθεί πως η εγκυμονούσα Μαριάννα Παινέση αποφάσισε να κάνει και μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, αφού εμφανίστηκε στην κάμερα με ράστα. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο την εγκυμονούσα Μαριάννα Παινέση με τον σύντροφό της:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


644