Big Brother: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ψυχαράκη

11.01.2021



Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξεδίπλωσε και άλλες πτυχές της, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! . Αρχικά αναφέρεται στην πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική που -όπως λέει- είναι ο λόγος που πήγε στο Big Brother. «Αποφάσισα το 2014 να κατέβω στις εκλογές ως δημοτική σύμβουλος. Εκεί είδα ότι για να ασχοληθεί ένα νέο παιδί με τα κοινά θα πρέπει να του δοθεί το κατάλληλο βήμα, ώστε να τον γνωρίσει ο κόσμος και να τον εμπιστευτεί.”

Όμως το ζουμί είναι στον άντρα που της έχει πάρει το μυαλό: «Θέλω ο άντρας να με προσεγγίζει με όμορφο και ευγενικό τρόπο και να μη μου πει: «Πάμε για ποτό μετά τις 12.00». Μα, πώς θα μιλήσω με τον άλλο, όταν πάμε σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ που έχει δυνατή μουσική; Θέλω να μπορώ να δω τον άλλο στα μάτια, να ακούσω αυτά που έχει να μου πει. Δεν με ενδιαφέρει η βιτρίνα, αν είναι όμορφος ή όχι.

Άννα Μαρία: "Ψάχνω έναν άνδρα σαν τον πατέρα μου"

Διότι η βιτρίνα είναι από τζάμι και μπορεί να του δώσεις μία και να σπάσει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο εσωτερικός κόσμος του άλλου. Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, που μετά από τόσα χρόνια γάμου εξακολουθεί να ζηλεύει με ωραίο τρόπο τη μητέρα μου.

Υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους και είναι σαν ένα. Αυτό θα ήθελα κι εγώ από τον σύντροφό μου: να είναι ευγενικός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ και, το κυριότερο, να μην έχει εγωισμό, αλλά περηφάνια. Με χαλάει να ξέρω ότι ο άλλος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Θέλω να νοιάζεται για τον διπλανό του, ακόμα κι αν δεν τον ξέρει, όπως κάνω κι εγώ».

athensmagazine.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1231