Big Brother: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ψυχαράκη

11.01.2021Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξεδίπλωσε και άλλες πτυχές της, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! . Αρχικά αναφέρεται στην πρόθεσή της να ασχοληθεί με την πολιτική που -όπως λέει- είναι ο λόγος που πήγε στο Big Brother. «Αποφάσισα το 2014 να κατέβω στις εκλογές ως δημοτική σύμβουλος. Εκεί είδα ότι για να ασχοληθεί ένα νέο παιδί με τα κοινά θα πρέπει να του δοθεί το κατάλληλο βήμα, ώστε να τον γνωρίσει ο κόσμος και να τον εμπιστευτεί.”

Όμως το ζουμί είναι στον άντρα που της έχει πάρει το μυαλό: «Θέλω ο άντρας να με προσεγγίζει με όμορφο και ευγενικό τρόπο και να μη μου πει: «Πάμε για ποτό μετά τις 12.00». Μα, πώς θα μιλήσω με τον άλλο, όταν πάμε σε ένα μπαρ ή ένα κλαμπ που έχει δυνατή μουσική; Θέλω να μπορώ να δω τον άλλο στα μάτια, να ακούσω αυτά που έχει να μου πει. Δεν με ενδιαφέρει η βιτρίνα, αν είναι όμορφος ή όχι.

Άννα Μαρία: "Ψάχνω έναν άνδρα σαν τον πατέρα μου"

Διότι η βιτρίνα είναι από τζάμι και μπορεί να του δώσεις μία και να σπάσει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο εσωτερικός κόσμος του άλλου. Ψάχνω έναν άντρα σαν τον πατέρα μου, που μετά από τόσα χρόνια γάμου εξακολουθεί να ζηλεύει με ωραίο τρόπο τη μητέρα μου.

Υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους και είναι σαν ένα. Αυτό θα ήθελα κι εγώ από τον σύντροφό μου: να είναι ευγενικός, ευαίσθητος, να έχει χιούμορ και, το κυριότερο, να μην έχει εγωισμό, αλλά περηφάνια. Με χαλάει να ξέρω ότι ο άλλος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Θέλω να νοιάζεται για τον διπλανό του, ακόμα κι αν δεν τον ξέρει, όπως κάνω κι εγώ».

athensmagazine.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα

Kαταγγελία βόμβα διαγωνιζόμενη του GNTM: "Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου" Αποκαλύψεις-σοκ από την Ειρήνη Μουντούκη, το plus size μοντέλο που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM το 2018. Η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου, αποκάλυψε τη δική της ιστορία τρόμου, όταν για τέσσερα χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της την παρενοχλούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ήταν ουσιαστικά μια συνεχόμενη κατάσταση. Από τα 9 μέχρι τα 13 που πήγαινα Γυμνάσιο. Στη δική μου την περίπτωση ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς με τους όρους, υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή, αν υπήρχε καταγγελία. Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή.


615