Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρεται πρώτη φορά στην Κατερίνα Λιόλιου - “’Καλοί Χριστιανοί’ ξέσκιζαν εμένα και την κοπέλα…”

09.01.2021



Αληθινός χείμαρρος ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος στο νέο του άρθρο στο znews.gr, καθώς για ακόμα μία φορά εξέφρασε τη δική του πλευρά για το πώς βρέθηκε στο «μάτι του Κυκλώνα» λόγω του ταξιδιού του στο Ντουμπάι. Αρχικά, ο πρώην εκδότης και ισχυρός άνδρας των media ανέφερε ξανά ότι ο λόγος της επίσκεψής του στον εξωτικό προορισμό ήταν επαγγελματικός.

Στη συνέχεια με «όπλο» το πνευματώδες χιούμορ του αναμετριέται σε… μπινελίκια με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο Ντουμπάι και σχολιάστηκε για την επιλογή του. «Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια. Παρότι είναι εκεί για προπονήσεις. Οι διάφοροι άλλοι κοσμικοί, δεκάδες, έφυγαν στον πρώτο γύρο. Τα πολυβόλα σημάδεψαν συγκεκριμένα», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του άρθρου του.

Λίγο αργότερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να αναφερθεί πρώτη φορά και στην Κατερίνα Λιόλιου, η οποία έγινε επίσης στόχος. «Τέτοιοι «καλοί Χριστιανοί» ξέσκιζαν εμένα και την κοπέλα που έβγαλαν ότι έχω σχέση (όταν συκοφαντείς γυναίκα, είσαι ερπετό, από σκουλήκι έως φίδι) Αυτοί. Που καταδικάζουν Μαγδαληνές. By the way, τι σε νοιάζει εσένα ρε μ@λ@κ@ αν έχω κι αν δεν έχω γκόμενα;», έγραψε σε κάποιο άλλο σημείο του κειμένου του.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με την επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στην Αθήνα στην γκαλερί που ακολουθεί
fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2091