Mόλις παντρεύτηκε ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ: Δείτε τι τους έκαναν οι φίλοι τους έξω απο την εκκλησία

07.01.2021



Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν πριν από μερικές ώρες στο δημαρχείο Κορίνθου ο Στήβ Μιλάτος και η εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Παπαϊωάννου.

Μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο ήταν ο κολλητός φίλος του γαμπρού Γιάννης Νικηφοράκης και δυο φίλες της αγαπημένης του Άννας, η Φαίη Μάρα και η Χριστίνα Ντούλα. Στην τελετή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας που έχει ορίσει η πολιτεία ενώ  παρόντες κατά τη διάρκειά της ήταν μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς του ζευγαριού.Κατά την έξοδο τους από το δημαρχείο τους περίμενε μια έκπληξη αφού είχαν συγκεντρωθεί μερικοί φίλοι τους για να τους ευχηθούν ρίχνοντάς τους ρύζι. Μετά το γάμο οι νεόνυμφοι και οι στενοί τους συγγενείς επέστρεψαν στο σπίτι για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός με ένα ωραίο τραπέζι.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE o γαμπρός που ανήκει στο δυναμικό της Panik Relations επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι ενώ η νύφη ένα λευκό μακρύ φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Λίγο μετά την τελετή ο Στήβ Μιλάτος έκανε και ένα στορι με τα χέρια και τις βέρες τους γράφοντας “Είσαι δική μου”.

Να θυμίσουμε πως η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Ιούλιο ενώ όπως πρόσφατα δήλωσε ο Στηβ Μιλάτος, όταν περάσει η περιπέτεια με τον κορονοϊό θα πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο καθώς ο ίδιος είναι λάτρης της παράδοσης. 

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




959