Ηρακλής GNTM: Είναι ξανά ερωτευμένος και αυτή είναι η σύντροφος του και είναι κορίτσι του GNTM!

07.01.2021



Όταν το ριάλιτι μοντέλων τελείωσε, ο Ηρακλής χώρισε από την αγαπημένη του, Αγγελική και... έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του! Το μοντέλο είναι ξανά ερωτευμένο! 
Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ηρακλής και η Αγγελική όταν χώρισαν, έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram και για τον χωρισμό του, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM είχε αναφέρει: «Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι.

Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά»!

Ο Ηρακλής πια είναι τρελά ερωτευμένος με άλλη καλλονή και σήμερα το αποκάλυψε η εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου! Είναι ζευγάρι και επίσημα με την Μαρινέλλα. 

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4972