Ναταλία Δραγούμη: Η 17χρονη κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ & είναι μία κούκλα

06.01.2021



Η Ναταλία Δραγούμη είναι μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Σε ό,τι αφορά όμως την προσωπική της ζωή διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Έντι Ρόμπερτς εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε μόλις έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, όταν η διάσημη μαμά έμεινε έγκυος στο πρώτη της παιδί, την μονάκριβη κόρη της Κλειώ. Δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε και ο μικρός Φίλιππος.

Αν και ενεργή στα social media, η Ναταλία Δραγούμη σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τον σύζυγο ή τα παιδιά της. Μία εξαίρεση ωστόσο, έκανε μερικές ημέρες πριν. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με την 17χρονη πλέον Κλειώ και τις δύο νονές της με θέα την Ακρόπολη. Το κορίτσι έχει πια μεγαλώσει πολύ και πραγματικά είναι μία κούκλα.

Η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια των θαυμαστών και συνεργατών της ηθοποιού που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη είναι η κόρη της.

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί μαζί με μερικές ακόμα φωτογραφίες με τα παιδιά της που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν η διάσημη μαμά.
mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6227