Σκάνδαλο Παναγιώτης-Νικολέτα: Ήταν ζευγάρι πριν τον τελικό του Bachelor! Ιδου η φωτο-αποκάλυψη

29.12.2020



Μάλλον υπήρξαν καιρό ζευγάρι, όσο εμείς παρακολουθούσαμε το ριάλιτι. Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι του Alpha με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να παίρνει επιτέλους τη μεγάλη απόφαση. Έπειτα από 3,5 μήνες και έχοντας γνωρίσει αρκετές κοπέλες, οι οποίες έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στην καρδιά τους, μόλις δύο από αυτές, κατάφεραν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό!

Η Νικολέττα και η Βίβιαν φαίνεται πως είχαν όλα εκείνα τα οποία αναζητούσε ο Παναγιώτης σε μια γυναίκα! Τελικά η Νικολέττα ήταν και εκείνη που δέχτηκε το μονόπετρο του Mr. Bachelor ξεκινώντας έτσι μια νέα ζωή στο πλευρό του.

Αρκετό καιρό πριν και οι φήμες ήθελαν τη Νικολέττα να έχει κερδίσει ήδη τον Παναγιώτη της. Μάλιστα, όπως σας είχαμε παρουσιάσει σε παλαιότερο θέμα, το προφίλ Soula Glamorous στο instagram είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη ρομαντική έξοδο τους λίγο πριν το φινάλε του ριάλιτι και την απόφαση του Παναγιώτη.

Οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά, κάτι το οποίο φάνηκε και στο τελευταίο επεισόδιο κατά την έξοδό τους στη Μάνη, όπου και πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός.

Πηγή: γossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


7762