Έρρικα Πρεζεράκου: Το δώρο που της έκαναν μετά τον ακρωτηριασμό και τα δάκρυα συγκίνησης

27.12.2020



Η Έρρικα Πρεζεράκου το περασμένο καλοκαίρι είχε ένα αναπάντεχο ατύχημα στη θάλασσα που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το μικρό δάχτυλο του χεριού της. Είναι φυσικό λοιπόν ότι από εκείνη την ημέρα έχει βιώσει αρκετά δύσκολες καταστάσεις. 

Η γνωστή πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ πριν από λίγες ώρες αποφάσισε να κάνει μία δημόσια εξομολόγηση για το πιο υπέροχο δώρο που έλαβε από τους ανθρώπους που ήταν μαζί της στο σκάφος την ώρα του ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, της χάρισαν μία εικόνα της Παναγιάς που τη σώζει και όταν το αντίκρυσε δάκρυσε από συγκίνηση. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί το ιδιαίτερο αυτό δώρο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το καλοκαίρι στις 7 Αυγούστου στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους, ένιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα. Ο Κώστας Σούμας και η γυναίκα του, Ελένη που καθόντουσαν πίσω στο σκάφος και είδαν αυτό το θαύμα μου έστειλαν αυτή την εικόνα... που με σώζει η Παναγία ... με την ηλιόλουστη κόρη τους Άρια.
Βούρκωσα απο συγκίνηση. Τι όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν! Να σας έχει ο Θεός καλά.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους... πίστη και αγάπη ότι όλα πάνε και θα καλύτερα…», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Έρρρικα Πρεζεράκου στο Instagram

Πηγή: fthis.gr

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


890