Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Έκαναν Χριστούγεννα με τα παιδιά τους! (Video)

26.12.2020



Με τους δύο μονάκριβους γιους τους, Γιάννη και Δημήτρη πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Οι δύο επιτυχημένοι παρουσιαστές αν και έχουν αποφασίσει εδώ και μερικά χρόνια να χαράξουν διαφορετικές πορείες, βάζοντας τέλος στον γάμο τους παραμένουν ενωμένοι για τα παιδιά τους, καθώς αποτελούν τη βασική τους προτεραιότητα.

Μάλιστα, το πρωινό των Χριστουγέννων η Φαίη Σκορδά το πέρασε με τον μικρότερο γιο τους, τον 6χρονο Δημήτρη στο σπίτι τους, παρακολουθώντας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 μία παιδική ταινία με τίτλο «Ο γιος του Άη Βασίλη».

Η Φαίη Σκορδά απόλαυσε στο έπακρο την τρυφερή στιγμή με τον μικρούλη της και την απαθανάτισε με το κινητό της, ενώ μοιράστηκε το υλικό και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την ίδια στιγμή, ο μεγαλύτερος γιος της οικοδέσποινας της εκπομπής «Το Πρωινό» που προβάλλεται με επιτυχία από το κανάλι του Αμαρουσίου, ο 9χρονος Γιάννης ήταν με τον πατέρα του, Γιώργο Λιάγκα.

Είναι γνωστό ότι ο παρουσιαστής είναι λάτρης της κολύμβησης και δη της χειμερινής! Την αγάπη του αυτή φαίνεται να την έχει μεταδώσει και στον πρωτότοκο γιο του. Έτσι, πατέρας και γιος βρέθηκαν στον Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένη για μία παγωμένη χριστουγεννιάτικη βουτιά.

Μάλιστα, την ώρα που ο μικρούλης βουτούσε στη θάλασσα ο Γιώργος Λιάγκας τον βιντεοσκοπούσε και δημοσίευσε το βίντεο με το στιγμιότυπο. Δείτε τα βίντεο με το πώς πέρασαν το πρωινό των Χριστουγέννων η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους τους:

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




510