Διαρροή βόμβα Νίκου Μουτσινά για GNTM: Αποχωρεί η Ζενεβιέβ και δεν θα πιστέψεις ποιά παίρνει την θεση της

03.12.2020Η on air αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι.

Μπορεί ο τρίτος κύκλος του GNTM να ολοκληρώνεται σύντομα, οι ιθύνοντες του star, φαίνεται να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες σκέψεις και συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι, ο οποίος μάλιστα ενδέχεται να καθυστερήσει.Σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε το Καλό Μεσημεράκι, με την Βάνια και τον Νίκο Μουτσινά να έχουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα πρόσωπα που θα δούμε στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι.

Στόχος της παραγωγής φαίνεται πως είναι να ανανεώσει ξανά την κριτική επιτροπή. Μάλιστα τα σενάρια θέλουν την Ζενεβιέβ να αποχωρεί από το team των κριτών, μένοντας ωστόσο στο ριάλιτι, έχοντας τον ρόλο με τον οποίο και την γνωρίσαμε ως art director.

Ποια πασίγνωστη κυρία ενδέχεται να πάρει μια θέση στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής;

Σύμφωνα με το Καλό Μεσημεράκι, η Κάτια Ζυγούλη είναι το πρόσωπο το οποίο σύντομα θα προχωρήσει σε συζητήσεις, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του GNTM.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το όνομα της Κάτιας ακούγεται εδώ και δυο χρόνια, γύρω από το ίδιο project! Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να δούμε την Κάτια Ζυγούλη σε ρόλο κριτή;Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς5 αντρικά fashion trends του 2021 που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε

Οι τάσεις του αντίθετου φύλου που αξίζει να αντιγράψουμε. Διάβασε περισσότερα

#SkinIcing: Εσύ δοκίμασες το beauty trend που έχει κατακλύσει το TikTok; Διάβασε περισσότερα

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου Διάβασε περισσότερα

Indie nails: τι ακριβώς είναι η νέα τάση στα νύχια; Διάβασε περισσότερα


563