Aπίστευτη ένταση και καυγάς Φαίης Σκορδά και Αλέξη Κούγια: Σηκώθηκε και έφυγε on air Τον έπαιρνε και δεν της απαντούσε! (βιντεο)

02.12.2020



Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό για την υπόθεση του τραγουδιστή, αφού αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε ζωντανά από τα δικαστήρια Ευελπίδων στο Πρωινό και αναφέρθηκε στη στιγμή της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη. Όταν η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να θέσει μια ερώτηση, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Σας παρακαλώ μη με διακόπτεται γιατί θα φύγω».
Η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Δεν γίνεται έτσι, δεν με ακούτε. Αλέξη θέλω λίγο να με ακούσεις». Και η Φαίη του έκανε και άλλη ερώτηση και τότε ο Αλέξης Κούγιας είπε:«Θα αποχωρήσω γιατί έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Ακούστε με να τελειώνουμε. Αν θέλετε να συνεχίσετε τη συζήτησή μας επί αρκετή ώρα, εγώ δεν θέλω. Νομίζω ότι η κα Σκορδά δεν θέλει να ενημερωθεί ο κόσμος και θέλει να κάνει μια επίδειξη εξυπνάδας.Τελείωσα την παρουσία μου ευχαριστώ πολύ».

Η παρουσιάστρια είπε σε έντονο ύφος «Κύριε Κούγια μην τυχόν και φύγετε. Θα τον πάρω τηλέφωνο τώρα. Μα είναι δυνατόν; Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε;».

Η Φαίη Σκορδά πήγε σε διαφημίσεις και όταν η εκπομπή επέστρεψε, η παρουσιάστρια είπε πως τηλεφώνησε στον Αλέξη Κούγια, όμως δεν σηκώνει το τηλέφωνο.

Πηγή: gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


707