Νότης Σφακιανάκης: Μοίραζε αυτόγραφα στο αστυνομικό τμήμα και έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες! (βίντεο)

01.12.2020



Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.Ο τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ευελπίδων. Μετά την δίωξη σε βάρος του, ο Νότης Σφακιανάκης παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, από όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται στην Κομοτηνή για την εκδίκαση άλλης υπόθεσης. Ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την προθεσμία που του δόθηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο πελάτης του ομολόγησε ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.  Παράλληλα όταν ρωτήθηκε για τη ψυχολογία του Νότη Σφακιανάκη, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Είναι μια χαρά. Δεν αρνήθηκε να δώσει και αυτόγραφα στον χώρο που κρατήθηκε το βράδυ.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που τάχθηκαν υπέρ του τραγουδιστή, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Κυριακής. Ανάμεσά σε αυτούς ο Βασίλης Δήμας, η Ιωάννα Κουταλίδου και η Μαριάντα Πιερίδη, που μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του Open.

Πηγή: fthis.gr

 

 

 

  



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


884