Σάκης Ρουβάς: Δείτε πρώτη φορά τον 28χρονο αδερφό του Νίκο που ζει στην Κέρκυρα Δεν μοιάζουν καθόλου!

20.11.2020Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο μεγαλύτερος αδελφός μιας μεγάλης οικογένειας με ακόμα τρία παιδιά. 

Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε περισσότερο τον Τόλη ή Αποστόλη Ρουβά όπως τον γνωρίσαμε καλύτερα προσφάτως αφού είναι σεφ της εκπομπής Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα και τον Βασίλη που διατηρεί χαμηλό προφίλ απέναντι στα media.


Ο Σάκης όμως έχει και έναν ακόμα αδελφό, κατά 19 ολόκληρα χρόνια μικρότερο, τον Νίκο που ο πατέρας του έχει αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του, μετά τον χωρισμό των γονιών του.

Ο 29χρονος Νίκος Ρουβάς, μπορεί να μην μοιάζει πολύ στον μεγάλο του αδερφό, όμως μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις τέχνες. Εκτός από τη μουσική, ο Νίκος ασχολείται και με το θέατρο και τη γλυπτική, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Παρότι έχει ως πρότυπο του τον αδερφό του σε παλαιότερη συνέντευξη ταυ έχει δηλώσει πως δεν διατυμπανίζει την οικογενειακή σχέση που έχει με τον αδερφό του γιατί δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την επωνυμία του.

«Στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του βήματα, αφρού θέλει ότι πετύχει να οφείλεται στις δικές του δυνάμεις», είχε αποκαλύψει στενός φίλος του Νίκου στο περιοδικό Χάι.

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και ήπιων τόνων νεαρό που λατρεύει τις κιθάρες, φροντίζοντας να τις κατασκευάζει ο ίδιος.

Προσφάτως, ο Νίκος άνοιξε και το δικό του κατάστημα και εργαστήριο γλυπτικής σε ξύλα ενώ έχει πολύ ταλέντο και στις σιδηροκατασκευές. Μάλιστα φτιάχνει και κοσμήματα από σίδερο και ξύλο. Το κατάστημά του βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο στην Κέρκυρα όπου και συνεχίζει να ζει.

 

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΚομψή και μέσα στο σπίτι: 6 looks που θα σου θυμίσουν τις ημέρες που έβγαινες

Το να είσαι uber chic και μέσα στο σπίτι μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου. Διάβασε περισσότερα

Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η νέα της εμμονή στα ρούχα! Το στιλ που πρέπει να αντιγράψεις Διάβασε περισσότερα

Αυτές τις κάπες αν χρειαστεί θα τις φορέσουμε ακόμα και στο σαλόνι μας (τόσο τις έχουμε λατρέψει!) Διάβασε περισσότερα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε τη φούστα που δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη Διάβασε περισσότερα


2528