Είναι υπέροχο: Ο Άκης Πετρετζίκης στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας το έδειξε

26.10.2020



Βρισκόμαστε ακόμη στον Οκτώβρη και θέλουμε ακόμη 60 ημέρες ακριβώς για τα Χριστούγεννα. Ωστόσο αρκετός είναι ο κόσμος που τα τελευταία χρόνια πάντα στολίζει νωρίτερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του, για να το χαίρεται περισσότερο και να μπαίνει νωρίτερα στο νόημα και στο πνεύμα των γιορτών. Και αν μας ρωτάς φέτος το έχουμε περισσότερη ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.
Με όλα αυτά που έχουμε περάσει με τον κορονοϊό και που αναμένεται να περάσουμε ακόμη, βρίσκουμε πολύ λογικό κάποιος να στολίσει το δέντρο ακόμη και από τώρα. Μπορεί να μην κάνει ακόμη το απαραίτητο κρύο για να νιώσεις τα vibes της εποχής και να μπορείς να χουχουλιάσεις όσο και όπως θέλεις, όμως τουλάχιστον το βλέπεις στολισμένο και σκέφτεσαι θετικά πράγματα.
Όλα αυτά πιθανολογούμε πως σκέφτηκε και ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος στόλισε ήδη το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Μέσα από τα stories το είδαμε στο background της εικόνας και ενθουσιαστήκαμε. Στην αρχή για να είμαστε ειλικρινείς παραξενευτήκαμε, αλλά μετά είπαμε γιατί όχι;

Ο Άκης είχε μαζευτεί με τους φίλους του να παρακολουθήσει UFC (aka Ultimate Fighting Championship) και σε αυτό το Σαββατόβραδο είδαμε και το στολισμένο δέντρο του σεφ και κάποια Christmas vibes τα νιώσαμε, ψέματα μην πούμε. Μπορεί να ήταν σκοτεινά και να μη φαίνεται καθαρά, όμως μας άρεσε πολύ και πιστεύουμε θα το έχει κάνει πολύ όμορφο.

Δες το βίντεο παρακάτω.



Πηγή: queen.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


377