Απόστολος Γκλέτσος: Δείχνει για πρώτη φορά φωτογραφία με την κόρη του, Βαλίσια και εξηγεί γιατί έχει τύψεις (video)

24.10.2020



Στην εκπομπή «Dot» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τη συμμετοχή του στο σίριαλ του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις». Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και πρώην Δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στην κόρη του, την οποία έδειξε για πρώτη φορά σε φωτογραφία.

«Η μικρή είναι πάρα πολύ μικρή. Είναι 18,5 ετών. Φέτος, πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Δεν έφυγε από το σπίτι, γιατί ευτυχώς πέρασε στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλει να φαίνεται. Της είπα σήμερα να έρθει μαζί μου στο γύρισμα και δεν ήθελε. Η μάνα της κι εγώ το κάναμε έτσι, ώστε να μην τρελαθεί. Κάποια στιγμή για να τη δοκιμάσω της είπα μην πάρεις τον όνομά μου, πάρε της μαμάς σου για να μην σου φερθεί κάποιος άσχημα επειδή έχει προηγούμενα μαζί μου. “Τι είπες;” μου απάντησε κι έτσι ηρέμησα».

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι έχει πολλές ενοχές ως προς την κόρη του μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα της, οι οποίες συνέβαλλαν τρομερά στο πώς χειρίστηκε πολλά ζητήματα, όπως για παράδειγμα το σχολείο που την έγραψε. Η Βαλίσια, όπως υπογράμμισε ο Απόστολος Γκλέτσος, μοιάζει εμφανισιακά στον ίδιο και σε χαρακτήρα στη μητέρα της.

tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1060