Αθερίδης: Η απάντησή του στις χυδαίες ύβρεις που δέχτηκε στο instagram!

17.10.2020



Στην αμήχανη θέση να πρέπει να απαντήσει στις χυδαίες ύβρεις που δέχτηκε στο διαδίκτυο βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος όμως απάντησε με τον δικό του τρόπο σε ένα τέτοιου είδους φαινόμενο!  Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής έκανε μία ανάρτηση για τη σπουδαιότητα του να φοράμε όλοι μάσκα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

Μην ξεχνάμε ότι ο Θοδωρής Αθερίδης συμμετείχε ενεργά στην καμπάνια #Menoumespiti της κυβέρνησης στο πρώτο κύμα κορονοϊού που είχε πλήξει τη χώρα μας πριν από μερικούς μήνες, πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικό σποτ. Ο Αθερίδης, λοιπόν, ανέβασε την εξής ανάρτηση στην οποία ανέφερε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτό: Στην Κίνα μηδένισαν τον ιό επειδή απλώς όλοι φοράνε μάσκες παντού! Πιο απλό πεθαίνεις ……»

Κάτι που φαίνεται να ενόχλησε κάποιον από τους followers που προφανώς είναι αρνητής της μάσκας, ο οποίος μάλιστα τον έβρισε χυδαία γι' αυτή την ανάρτηση του ηθοποιού.

Αυτό συνέβη όταν ο Θοδωρής Αθερίδης αποφάσισε να του απαντήσει, κάτι που φαίνεται πως έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον follower ο οποίος και άρχισε να τον βρίζει. Όλες τις ύβρεις του, ανάρτησε λίγο αργότερα ο Θοδωρής Αθερίδης ως... απάντηση στη χυδαιότητά του.

Δείτε τις αναρτήσεις που αντάλλαξαν οι δύο άντρες
gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2414