«Το ζακετάκι σου πουλάκι μου» - Το φοβερό ποστ γνωστής Ελληνίδας μαμάς

27.09.2020



Δύο είναι τα …μεγάλα άγχη της Ελληνίδας μάνας: μην κρυώσει το παιδί και μην πεινάσει. Γι’ αυτό από μικρά ακόμα μαθαίναμε ότι έπρεπε να φάμε όλο το φαγητό μας και να μην ξεμυτίσουμε από το σπίτι αν δεν φοράμε ζακέτα. Κάτι ανάλογο θυμήθηκε και η γνωστή ηθοποιός κουμπώνοντας τη ζακέτα που φορούσε ο μικρός της γιος και θέλησε να το διακωμωδήσει : ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ! ΤΟ ΖΑΚΕΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ» σχολίασε με χιούμορ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, είναι με τον Κίμωνα ο οποίος υπομονετικά περιμένει να του κουμπώσει τη ζακέτα. Η γνωστή ηθοποιός είναι από τις μαμάδες που μοιράζεται πολλές στιγμές με τα παιδιά της στα social media. Έτσι, έχουμε μάθει ότι ο Μάξιμος ο μεγάλος της γιος εκτός από το σχολείο ξεκίνησε και ωδείο ενώ του αρέσει και το ποδόσφαιρο.

Οι δύο γιοι της Κατερίνας Παπουτσάκη αρκετά συχνά πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις της. Κάθε τόσο, η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την ανάρτησή της αλλά φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύει η ηθοποιός με τα παιδιά της
mothersblog.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1970