The Bachelor: Πανικός στο σπίτι Αυτοτραυματίστηκε Ελληνίδα παίκτρια. Χτυπούσε με μανία το κεφάλι της στον τοίχο

16.09.2020



Όλοι η διοικητική ομάδα του καναλιού είναι αυτή τη στιγμή στο σπίτι του “The Bachelor”. Διακόπηκε το γύρισμα – σήμερα ήταν αυτό της αποχώρησης – καθώς κάποια στιγμή μια απο τις παίκτριες ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι φωνές των άλλων κοριτσιών τα αίματα και η εικόνα της θορύβησαν τους παραγωγούς. Ο Χριστοφόρου έφτασε πρώτος στο σπίτι ενώ λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο σημείο και η ισχυρή κυρία του καναλιού Άντζυ Ντρίβα. Λίγη ώρα μετά έφτασε γιατρός αλλά και ψυχολόγος ο οποίος πήρε την παίκτρια για συζήτηση. Δεν θα αναφέρω τα στοιχεία της μιας και σέβομαι τα προσωπικά δεδομένα της. Θα πώ μόνο ότι έχει στο σώμα της τατουάζ σε εμφανή σημεία.

Είναι προφανές πώς αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη είναι απόρροια του εγκλεισμού αλλά και της πίεσης που δέχονται τα κορίτσια που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο και για χρήση κατασταλτικών φαρμάκων προκειμένου να ηρεμήσει και αύριο πλεόν θα κρίνουν αν θα συνεχίσει ή αν θ΄αποχωρήσει.

nassosblog.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1010