Νίκος Χατζηνικολάου: Φωτογραφίζει την 8χρονη κόρη του Εύα με τη μάσκα της

16.09.2020



Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε την Δευτέρα και έτσι όλοι οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία σε ιδιαίτερες συνθήκες, εξαιτίας του κορονοϊού. Μεταξύ αυτών και η 8χρονη κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου, Εύα. Η μικρή πριγκίπισσα του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 πηγαίνει στο Δημοτικό και ακολουθεί τις οδηγίες για την προστασία από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την Εύα να φοράει τη μάσκα της, που είναι ασορτί με την υπέροχη κορδέλα για τα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο, ο ίδιος μας έδειξε πως η προσαρμογή σε ένα παιδί δεν είναι τόσο δύσκολη.

«Με τη μάσκα μας, για να προστατεύσουμε την οικογένεια μας! Ατομική ευθύνη ετών 8!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Απέκτησε έναν γιο τον Πάνο, από το γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και με την Κρίστυ Τσολακάκη έχουν τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


918