GNTM 3 – Spoiler: Υπάρχει ερωτευμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι

14.08.2020



Τα γυρίσματα του GNTM έχουν ξεκινήσει κανονικά και το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για να δει τα νέα επεισόδια του ριάλιτι. Χαρακτηριστικό είναι, πως στον τρίτο κύκλο θα πάρουν μέρος και αγόρια και κορίτσια. Μάλιστα, ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλοκαίρι #Not” αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής, ότι στο σπίτι, στο οποίο θα μένουν όλοι οι παίκτες μαζί, θα βρίσκεται ένα δωμάτιο που δεν θα υπάρχουν κάμερες για πιο “προσωπικές επαφές”.

Επιπρόσθετα, όπως ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Open, στα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει οι αποχωρήσεις και οι κοπέλες έχουν αποδεκατιστεί με τα αγόρια να κερδίσουν έδαφος μέσα στο σπίτι. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα ερωτευμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι.

«Θέλω να σας πω ότι υπάρχει ζευγάρι, ήδη, στο νέο GNTM και έχουν προχωρήσει πολύ τα επεισόδια», είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι που έχει ενωθεί, περνάνε πάρα πολύ ωραία, έχουμε ζουζουνιές και μαμουνιές. Είναι σαν το ζευγάρι του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη στο MasterChef. Εδώ, όμως, επειδή θα είναι το Big Brother απέναντι, θέλουν να προλάβουν και θα γίνει όλο όπως καταλαβαίνεται πιο ροζ».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλα όσα ειπώθηκαν.

fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1049