Δεν θα πιστέψεις σε ποιό παίκτη του MasterChef πρότειναν να συμμετέχει στο GNTM

28.07.2020



Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #Not» παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του MasterChef, από το οποίο αποχώρησε αρκετά νωρίς. Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ πως παράλληλα με τη μαγειρική εργάζεται και ως μοντέλο.

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία του στο μαγειρικό ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε πως τον πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο για να συμμετάσχει στις οντισιόν του GNTM: Boys & Girls και παρότι αρχικά το σκέφτηκε, τελικά αρνήθηκε.

«Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με πρόβαλαν και ποτέ σαν μάγειρα. Δηλαδή, θυμάμαι σε όλες τις εκπομπές να λένε “ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef”. Θα έπρεπε να λένε “ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το μόντελινγκ”. Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.

Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Είπα μήπως; Όταν μετά από λίγες μέρες δέχτηκα και τηλέφωνο και μηνύματα από άτομα μέσα από το Star που μου έλεγαν “πήγαινε”. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να την ζήσω. Θα έλεγαν πως ο Κωνσταντίνος κυνηγάει τα ριάλιτι. Το βασικό μου επάγγελμά είναι σεφ. Το μόντελινγκ μπήκε στην καθημερινότητά μου τα τελευταία χρόνια», λέει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος.

fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2656