Παραλιγο τραγωδία: Πολύ σοβαρό τροχαίο για την Αμαλία Κωστόπουλου Εσπευσμένα στις ΗΠΑ η Μπαλατσινού

03.07.2020



Ώρες αγωνίας περνά η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και της δημοσιογράφου, Βίβιαν Μπενέκου, η μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το σοβαρό τροχαίο που είχε η Αμαλία Κωστοπούλου στις ΗΠΑ, έδωσε στο Πρωινό την Παρασκευή ο Άρης Καβατζίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ η 23χρονη Αμαλία οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της Αμαλίας αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Η κόρη της Τζένη Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε «άγιο», καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα, χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η Τζένη Μπαλατσινού έκανε, όπως διαβάζουμε, ό,τι μπορεί για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό της κόρης της και να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον εφιάλτη από το τροχαίο.

Η Αμαλία Κωστοπούλου αναρρώνει έχοντας τη μητέρα της στο πλευρό της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από το τροχαίο που παραλίγο να κόστιζε τη ζωή της.

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το σοβαρό τροχαίο που είχε η Αμαλία Κωστοπούλου στις ΗΠΑ, έδωσε στο Πρωινό την Παρασκευή ο Άρης Καβατζίκης.  Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το τροχαίο ήταν πάρα πολύ σοβαρό και τώρα η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης και ευτυχώς θα ξαναπερπατήσει.  «Η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.  Οι γονείς της είναι καλά. Η Τζένη είναι εκεί, βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Το ουσιαστικό και το σημαντικό είναι πως η Αμαλία είναι καλά και θα περπατήσει. Γιατί είχαν και αυτή την αγωνία στο σπίτι τους. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο και για αυτό το λέμε και σήμερα» τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

Ρεπορτάζ: fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1434