Πάνος Μουζουράκης: Μένει σπίτι και ποζάρει στον φακό της αγαπημένης του – Εσύ είδες τις φώτο;

08.04.2020



Ο Πάνος Μουζουράκης μένει σπίτι και περνά ευχάριστα και δημιουργικά με τη νέα του αγαπημένη, την Τζίνα Βαρελά! Ο Πάνος Μουζουράκης βρίσκεται στο Λος Άντζελες και ακολουθεί τις «γραμμές» της Ελλάδας.

Ο Πάνος Μουζουράκης είχε πει μεταξύ άλλων μέσω skype στον ΣΚΑΪ: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά μόνο απομόνωση που επιβάλλει ο καθένας στον εαυτό του. Θα τα δεις όλα στο δρόμο. Εδώ, επειδή υπάρχουν και διαφωνίες για το πώς ο Τραμπ χειρίζεται το θέμα, ο κόσμος είναι μπερδεμένος. Διαλέγει ο καθένας ότι τον βολεύει. Το καλό εδώ είναι ότι είμαστε πιο απλωτά. Εγώ μένω σπίτι και ακολουθώ τις γραμμές της Ελλάδας, το πήραμε πιο σοβαρά».

Εν μέσω λοιπόν καραντίνας, ο Πάνος Μουζουράκης αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι του στο Λος Άντζελες τις οποίες τράβηξε η νέα του σύντροφος. Ο ίδιος έδωσε σε εκείνη τα credits των φωτογραφιών του!

Έτσι ο Πάνος Μουζουράκης περνά τις μέρες της καραντίνας με την αγαπημένη του και είναι από τις λίγες φορές που μοιράζεται προσωπικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης και θα εκπλαγείτε!

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2001