Απολαυστικό! Δείτε τον Σάκη Ρουβά στο κοτέτσι του σπιτιού του να μιλάει στην κότα! (vid+pics)

02.04.2020



Όταν δεν κάνει... ποδήλατο με τους γιους του στην Κάντζα όπου και ζει, ο Σάκης Ρουβάς φροντίζει τις κοτούλες του και γενικότερα τα κατοικίδιά του! Πρωί, πρωί, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται σε καραντίνα και ακολουθεί με μεγάλη ευλάβεια τις σωστές οδηγίες για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με το οποίο μας ενημερώνει τι κάνει κάθε πρωί.

Κάθε πρωί λοιπόν, πηγαίνει στο κοτέτσι για να πάρει φρέσκα αυγά για τα παιδάκια του και να φτιάξει μαζί με την Κάτια Ζυγούλη ένα λαχταριστό πρωινό για όλους. Σήμερα λοιπόν, νωρίς νωρίς βγήκε στον κήπο και πήγε στο κοτέτσι για να πάρει τα αυγά μόνο που εκεί τον περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Η γατούλα της οικογένειας είχε μόλις γεννήσει και η ίδια μαζί με τα μωρά της βρίσκονταν στη ζεστασιά του κοτετσιού. Η εικόνα και μόνο, έκανε τον Σάκη Ρουβά να χαρεί πολύ και φυσικά να το μοιραστεί με τους followers του.

«Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια! Μια όμορφη υπενθύμιση πως η φύση δε σταματά ποτέ να ανανεώνεται και μέσα από αυτή να “ανθίζει” η ζωή» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς σχολιάζοντας το βίντεο.

Εκείνο πάντως που δεν περίμεναν με τίποτα ήταν πως ο τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής θα άρχιζε να... μιλάει με τη κότα, προσπαθώντας να την κάνει να μπει μέσα στο κοτέτσι.

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3831