Θρήνος: Πέθανε ηθοποιός του "Παρά πέντε"

20.03.2020Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση θανάτου ενός ηθοποιού που είχαμε δει στη αγαπημένη σειρά του Mega 'Παρά Πέντε". Μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή συνάδελφός του, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγιος για τον Πάνο Χατζηκουτσέλη που έφυγε από την ζωή, με τον Άγγελο Πυριόχο να ανακινώνει την είδηση με μια ανάρτηση στο Facebook που μας συγκίνησε, καθώς τον αποκαλεί "αδελφό" αλλά και "φίλο" πέρα από συνεργάτη του.

"Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτή" έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άγγελος Πυριόχος κάνοντας έτσι γνωστή και την τραγική είδηση. Δείτε και την ανάρτηση που έκανε:

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Πάνο Χατζηκουτσέλη που πέθανε - Η συμμετοχή του στο "Παρά πέντε"

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης ήταν Έλληνας ηθοποιός που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές γνωστές ελληνικές σειρές με μερικές από αυτές να είναι οι εξής:

  • Safe Sex
  • Στο παρά πέντε
  • Λωξάνδτρα
  • Μαντάμ Σουσου
  • Εμείς και Εμείς
  • Ντόλτσε Βίτα

Δείτε και το βίντεο από την συμμετοχή του στη σειρά του Mega στο "Παρά πέντε"

youweekly.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


1225