Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά στα αρνητικά σχόλια για τα ταξίδια του

20.03.2020



Την ώρα που σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης είναι σε προληπτική καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μερικά ταξίδια στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε από την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη και από εκεί πέταξε για Λονδίνο, ενημερώνοντας παράλληλα μέσω αναρτήσεών του στα social media. Οι φωτογραφίες του σε εξωτερικούς χώρους, όμως, την ώρα που όλοι προσπαθούν να μένουν στο σπίτι όσο περισσότερο γίνεται, έφεραν αρκετά αρνητικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα tweet, στo οποίo τονίζει πώς πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία και πώς δεν παύει να αντιμετωπίζει την κατάσταση πολύ σοβαρά. Ακόμα, επεσήμανε πώς φροντίζει να προσέχει όσο περισσότερο μπορεί, να μένει όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι και να προσέχει την δική του υγεία, αλλά και των γύρω του. Αναλυτικά η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

«Τελευταία βλέπω πολλά σχόλια και ανησυχίες για την υγεία μου και την ασφάλεια, εξαιτίας των ταξιδιών μου τις τελευταίες εβδομάδες.

Θέλω όλοι να ξέρετε πως η υγεία μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, γι’ αυτό προσπαθώ να μένω στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όποτε ταξιδεύω παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μείνω ασφαλής και να περιορίσω τον κίνδυνο με την κοινωνική αποστασιοποίηση, όσο περισσότερο μπορώ.

Ωστόσο, ως αθλητής, το να είμαι ενεργός με όποιο τρόπο μπορώ είναι επίσης σημαντικό για μένα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα που χρειάζεται να βγαίνω έξω για να προπονούμαι και να φροντίζω το σώμα μου με όση περισσότερη ασφάλεια μπορώ.

Θέλω να ξέρετε πως το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά και πως ο κάθε άνθρωπος έχει ρόλο στην καταπολέμηση αυτού του ιού, ώστε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να μείνετε όλοι ασφαλείς».

Δείτε την ανάρτησή του Στέφανου Τσιτσιπά:

iefimerida.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




607