Νέες απειλές και βρισίδι της Μαριάννας στον Κύπριο Σταύρο: "Αυτός ο βλάκας ο Κύπριος...όταν τελειώσει το MasterChef είναι να μου τον φέρετε στο Πασαλιμάνι»

21.02.2020



Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef και οι έντονοι πανηγυρισμοί φαίνεται να ενόχλησαν κάποιους από τους παίκτες των άλλων δύο ομάδων.
Συγκεριμένα ο Ηλίας ανέφερε: “Θα μπορούσαν να είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League”, ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε: “θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

Ο Σταύρος, μάλιστα, ως νικητής πέταξε κάτω το σκαμπό με αποτέλεσμα να το σπάσει και αυτό ενόχλησε έντονα τη Μαριάννα, η οποία σημείωσε: “Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω,προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος”

Πηγή: fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


736