Αντώνης Ρέμος: Σε συναυλία έδειξε φωτογραφίες της κόρης του και της τραγούδησε συγκινημένος Χρόνια Πολλά

13.02.2020Λιώσαμε με την έκπληξη του Αντώνη Ρέμου, καθώς έδειξε φωτογραφίες της κόρης του στο video wall και της έκανε την πιο γλυκιά αφιέρωση στην συναυλία του για τα γενέθλια της που τα γιορτάζει αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Ρέμος, πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη συναυλία το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα ξεκινώντας έτσι την περιοδεία του.

Το ξεχωριστό αυτής της συναυλία είναι ότι στο κοινό βρισκόταν καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς η κορούλα του, Ελένη.Δείτε και μια πρόσφατη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η μαμά της

Στις κερκίδες βρέθηκε και η οικογένεια του, με την κορούλα του, που γεννήθηκε το 2015, να παρακολουθεί τη συναυλία καθισμένη στην αγκαλιά της μητέρας της, Υβόννης Μπόσνιακ και φανερά ενθουσιασμένη. Συγκινημένος, ο Αντώνης Ρέμος της αφιέρωσε το τραγούδι του «Χρόνια Πολλά», καθώς αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στην Ελένη, χρόνια πολλά στο κορίτσι μου», είπε πριν αρχίσει να τραγουδά, ενώ στο video wall εμφανίστηκαν φωτογραφίες της μικρής.

 

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


327