Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της!

11.02.2020Το επόμενο βήμα στη ζωή της έκανε η παρουσιάστρια της πρωινή εκπομπής του ΑΝΤ1, «To Πρω1νό», Φαίη Σκορδά. Σύμφωνα με το εξώφυλλο περιοδικό HELLO, πρόκειται για τον Νίκο Ηλιόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού HELLO, ο τίτλος γράφει τα εξής: «Δεν είναι πια μόνη – Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της! Ποιος είναι ο άντρας που στέκεται διακριτικά στο πλευρό της εδώ και ένα χρόνο”».

«Αύριο κυκλοφορεί ένα τεύχος -έκπληξη, γεμάτο αγάπη! Μην το χάσετε! Hello!, το ομορφότερο εβδομαδιαίο περιοδικό για την Ελλάδα & τον κόσμο!», αναφέρει η λεζάντα στο επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram, η οποία συνοδεύει το εξώφυλλο του τεύχους που θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος ασχολείται με το digital management και στο προφίλ του στο Instagram έχει αρκετές αναρτήσεις σχετικές με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

hallocy.com

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


8191