Χρήστος Φερεντίνος: Οι γιοι του σήμερα είναι 17 ετών και μιλάει με τρυφερά λόγια για εκείνους

14.01.2020Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου, μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να μην είναι πλέον ζευγάρι, ωστόσο, μαζί έχουν αποκτήσει δύο δίδυμους γιους, για τους οποίους μίλησε ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Τα παιδιά μου πηγαίνουν στη δευτέρα λυκείου. Αυτό που φροντίζω είναι να βρίσκομαι πάντα κοντά τους. Βέβαια, από ένα σημείο και μετά τα παιδιά δημιουργούν τους δικούς τους φίλους και κοινωνικούς κύκλους. Ως πατέρας ήμουν και φίλος με τα παιδιά μου, ενώ πάντα υπήρχαν όρια, αλλά και σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας και ποτέ δεν έκανα υπερβολές. Σε γενικές γραμμές, μπορώ να σου πω ότι ούτε εμένα, αλλά ούτε και τη Σοφία μάς χαρακτήριζε η αυστηρότητα. Αυτό που μας χαρακτήριζε και εξακολουθεί να μας χαρακτηρίζει είναι επικοινωνία, η συζήτηση και το να είμαστε ειλικρινείς. Μόνο έτσι καταφέρνουν οι άνθρωποι να μοιράζονται πράγματα. Ουσιαστικά, αυτό έχουν ανάγκη τα παιδιά από τους γονείς τους. Βέβαια, όσο ανοιχτοί και μοντέρνοι να είναι οι γονείς, πάντα υπάρχει ένα μικρό τείχος. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο, είναι ωραίο ανά πάσα στιγμή και χωρίς να επεμβαίνεις στη ζωή τους να είσαι πάντα κοντά τους”, είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, εξομολογήθηκε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν γεννήθηκαν τα αγόρια του: “Με τον ερχομό των παιδιών ωρίμασα και έγινα περισσότερο υπεύθυνος απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις. Επίσης έμαθα να είμαι ακόμα πιο ανοιχτός στα ερεθίσματα και να προσαρμόζομαι στους κώδικες επικοινωνίας της νέας γενιάς. Πλέον ρισκάρω πολύ λιγότερο. Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν να πουλήσω τη μηχανή μου. Για μια μεγάλη περίοδο με είχε πιάσει το συναίσθημα του φόβου και βγήκε ένα μέτρο στη ζωή μου, που δεν υπήρχε παλαιότερα. Βέβαια, στην πορεία αγόρασα άλλη μηχανή”.
 

Πηγή: ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς4 fashion girls του νησιού μας φόρεσαν το hot item του καλοκαιριού! [εικόνες]

Προσάρμοσε το νέο trend στο δικό σου στιλ! Διάβασε περισσότερα

Έμιλυ Γιολίτη: Αυτό είναι το αγαπημένο fashion trend της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης (pics) Διάβασε περισσότερα

Δούκισσα, Μπόμπα, Ηλιάνα, Καινούριου: Γιατί επιλέγουν όλες τo συγκεκριμένο χρώμα μαγιό Ποιά είναι τα μυστικά; Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα και Μελίνα Βανδή: Το ολόιδιο καλοκαιρινό στιλ μαμάς και κόρης στον κήπο Διάβασε περισσότερα
443