Το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη θα μπορούσε να είναι 5άστερο ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη (φωτος)

08.01.2020



«Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου, που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το “καταφύγιο” αλλά και το “στρατηγείο” μου. Από εμένα τον Γιώργο, για όλους εσάς με την αγάπη μου, ένα τραγούδι που λάτρεψα» αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Instagram.

Για την οπτικοποίηση του νέου του τραγουδιού «Διανυκτερεύω» έγιναν γυρίσματα και στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη στη Βούλα.

Το teaser του νέου βίντεο κλιπ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on

Λίγα πλάνα από το εσωτερικό του και φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μάς δείχνουν το μεγαλείο. Η μελέτη και η υλοποίηση του έργου έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Zege Architects με επικεφαλής τον Τάσο Ζέππο, πάντα σε στενή συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, όπως αναφέρει το περιοδικό Casaviva που κάποια χρόνια πριν είχε φωτογραφίσει τον χώρο.

Το υπέροχο σαλόνι

Μπεζ, σπασμένο λευκό, γκρι τα χρώματα που κυριαρχούν στους τοίχους. Με τους καναπέδες στο σαλόνι να συνθέτουν ένα κομψό σκηνικό. Μπλε και κίτρινο βελούδο κομπoζάρουν απόλυτα με τη λευκή τοξωτή πόρτα που οδηγεί στην αυλή. Σκανδιναβική αισθητική με ζεστές γωνιές.

Αγαπημένο σημείο του Γιώργου Μαζωνάκη η κουζίνα του σπιτιού. Μαγειρεύει πολύ συχνά και μάλιστα ποστάρει φωτογραφίες με ποδιά και δοκιμή.

Στην κουζίνα με τον Γιώργο

Πρόκειται για έναν συνδυασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής με ιδιαίτερες πινελιές από αντικείμενα που έχει φέρει μαζί του από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο.

ladylike.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




10165