Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς: Μόλις μαθαίνει πως πριν λίγες ώρες πέθανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός

05.01.2020



Το πρωί της Κυριακής πέθανε, σε ηλικία 77 ετών, η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ. Ο Κώστας Βουτσάς ενημερώθηκε για την είδηση του θανάτου της, αμέσως μετά το τέλος της παιδικής παράστασης που πρωταγωνιστεί, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”.

Η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλευόταν στην εντατική δίνοντας “μάχη” με τον καρκίνο. “Ήμουν στην παράσταση και δεν το ήξερα. Το μαθαίνω τώρα που βγήκα έξω. Έφυγε ε;” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς.

“Ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο και “πήγε” από καρκίνο. Ο Θεός να την συγχωρέσει την Έρρικα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι και τώρα που δεν είμαστε μαζί. Πω, πω, πω η πρώτη μου γυναίκα” ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού. Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου…” στην είδηση του θανάτου της Έρρικας Μπρόγιερ. “Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται…” κατέληξε συγκινημένος ο Κώστας Βουτσάς.

like.philenews.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




920