Έχετε δει τη μητέρα και την αδελφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Δεν θα πιστεύετε πόσο μοιάζουν! (pics)

27.12.2019


Πως είναι μία κούκλα η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το γνωρίζουμε όλοι! Έχετε δει όμως την αδελφή και τη μητέρα της; Δεν θα πιστεύετε πόσο μοιάζουν! Η Ηλιάνα και η Μαριλένα μεγάλωσαν σε ένα πολύ όμορφο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον και παρ' όλο που οι γονείς της χώρισαν, παρέμειναν δεμένοι μεταξύ τους.

Κυρίως όμως οι δύο αδελφές οι οποίες με την πρώτη ευκαιρία συναντιούνται για να μοιραστούν στιγμές μαζί καθώς αγαπιούνται πολύ. Όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα και σε συνέντευξή της στο Omikron η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο περίεργα. Εχω μεγαλώσει σε μία υπέροχη οικογένεια. Μπορεί οι δικοί μου να μην είναι σήμερα μαζί, αλλά αυτό δεν άφησαν να με επηρεάσει. Ήταν όλοι δίπλα μου πάντα! Μόνο στο σχολείο είχα κάποια θέματα, γιατί μου την «έλεγαν» οι συμμαθητές μου, που ήμουν ψηλή, αδύνατη, λίγο μαυριδερή. Δεν ήμουν όμορφο κορίτσι... Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα «θεματάκια»: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά».

Η Μαριλένα Παπαγεωργίου ζει μόνιμα στην Πάτρα με τη μητέρα των κοριτσιών η οποία είναι νεότατη και φυσικά και εκείνη πολύ όμορφη γυναίκα. Δείτε τη μαμά και την αδελφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην παρακάτω gallery..

gossip-tv.gr














5528