Έλλη Κοκκίνου: Θα πάθετε πλάκα με το σαλόνι του σπιτιού της όπου μας ξεναγεί μέσα από ένα βίντεο!

07.12.2019



Η Έλλη Κοκκίνου έχει αποδείξει ότι έχει φινέτσα και πολύ γούστο. Και φυσικά όλο αυτό αποτυπώνεται και στους προσωπικούς χώρους της όπου ζει μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο! Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός μαζί με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Στικούδη έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σπίτι που κάθε γωνιά του αποπνέει θαλπωρή αλλά και ζεστασιά.

Η ίδια συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από χαλαρές στιγμές της στον προσωπικό της χώρο στον οποίο κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και το ανοιχτού χρώματος ξύλο. Η διακόσμηση, την οποία έχει επιμεληθεί προσωπικά η ίδια, ακροβατεί ανάμεσα στο mainstream και το μοντέρνο, χωρίς όμως εξάρσεις και έντονες πινελιές. Άλλωστε, η Έλλη Κοκκίνου ουδέποτε υπήρξε extreme στην αισθητική της που αποτυπώνεται σε κάθε στυλιστική επιλογή της κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Προσφάτως, η ίδια ανέβασε ένα υπέροχο αλλά σύντομο βίντεο με το οποίο ήθελε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάτι πολύ δικό της. Τον χώρο όπου κάθεται και απολαμβάνει την ηρεμία και τη θαλπωρή του άνετου σαλονιού της το οποίο διαθέτει και ένα υπέροχο τζάκι. Το σαλόνι του σπιτιού ήταν υπέροχα στολισμένο αλλά τις εντυπώσεις συνέχισε να κλέβει το αναμμένο τζάκι που χαρίζει στον χώρο ζεστασιά. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω...

gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6204