Κωνσταντίνος Καζάκος: Η κόρη του έγινε 19 ετών και ασχολείται με την υποκριτική!

01.12.2019Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι πολύ περήφανος πατέρας για την 19 ετών κόρη του, Τζένη, την οποία απέκτησε μέσα από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη. Η κόρη του διάσημου ζευγαριού του καλλιτεχνικού χώρου, φαίνεται πως αποφάσιζέ να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της οικογένειάς της και ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “OK!” και στη δημοσιογράφο, Άννα Κριθαρίδου, αποκαλύπτει τι συμβουλές της έχει δώσει: “Της έχω πει ότι εάν αυτό επέλεξε να κάνει στη ζωή της, τότε ας το κάνει. Γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει αυτός ο χώρος. Αυτό που την έχω συμβουλέψει είναι να δουλέψει σκληρά και να μην επαναπαύεται”.

Στο ενδεχόμενο να τους δούμε σύντομα να παίζουν μαζί στο θεατρικό σανίδι, σχολίασε λέγοντας: “Θεωρώ ότι τα πρώτα της βήματα θα ήταν καλό να τα κάνει μόνη της, χωρίς εμένα ή τη μητέρα της. Εάν όμως είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί επί σκηνής, θα μου άρεσε να παίζαμε στη “Μικρή μας πόλη”. Εκείνη να κάνει την Έμιλυ και εγώ τον αφηγητή”.

ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


414