Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται τον κουμπάρο της και το αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου

12.10.2019Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» στον ΣΚΑΙ, βρέθηκε καλεσμένη η Ελληνίδα τραγουδίστρια και αποκάλυψε ότι παντρεύεται τον κουμπάρο της. Όπως είπε, πριν από χρόνια ο πρώην άντρας της, την προέτρεψε να βαφτίσει το παιδί του μουσικού της και πλέον είναι ζευγάρι.

«Τον Σπύρο τον είχα στην ορχήστρα μου και τότε η γυναίκα του έμεινε έγκυος. Ο τότε άντρας μου, μου είχε πει να βαφτίσουμε του Σπύρου το παιδί και έτσι έγινε. Και εκείνος ήταν στην ορχήστρα μου, έπαιζε τύμπανα. Μετά από χρόνια η γυναίκα του Σπύρου έφυγε, επέλεξε να πάει στο εξωτερικό και άφησε τον Γιαννάκη σε ηλικία 5μιση χρονών. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πάνω από το παιδί. Ο Σπύρος επέλεξε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η μαμά ήταν 100% σίγουρη ότι ο Σπύρος κάνει για 10 μάνες και αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε μεταξύ άλλων η λαϊκόδημοτική τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα.

Δείτε τα παρακάτω videos με τις αποκαλύψεις που έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου:

chnews.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΠαντελόνια: Τι φοράω αυτό το καλοκαίρι; Όλες οι προτάσεις και τα μυστικά για να είσαι μέσα στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι τα juicy τονισμένα χείλη επιστρέφουν στη μόδα Διάβασε περισσότερα

Τα 5 trends που δεν θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι Και αυτά που θα πάρουν τη θέση τους Διάβασε περισσότερα

Μιχάλης Χρήστου: Ο αγαπημένος «κακός» επιλέγει τα καλοκαιρινά του outfit  Διάβασε περισσότερα


765